MaSu Lippis (Kotkajengi)
MaSu Lippis (Kotkajengi)

MaSu Lippis (Kotkajengi)

100,00 €
sis. 0 % ALV
Saatavuus 84 kpl

Kotkajengi-lippis on KERÄILY harvinaisuus. 

Lippis on vanhalla logolla. Logon alkuperä on lähtöisin kun Pekka Hartikainen löysi auto-tarran Mustamäentorilta. Kotiin päästyään hän avasi logoa 2 kk. (toki joku ammattilainen olisi jo siinä vaiheessa tehnyt sen nopeammin, mutta...) Jotta siitä saatiin logo ja se saatiin edustamaan seuraa.

Kotkajengi on MaSun alku aikojen junioreista perustuva ryhmä. He ovat kunnia esimerkki seuralle siitä, kuinka toiminnalla voidaan saada elinikäinen harrastus.

Mikko Suutari ja Ville Lind päättivät perustaa itselleen harrasteryhmän kun muutama oman ikäinen MaSulainen lähtivät kokeilemaan siipiään maailmalla. He halusivat MaSun ja oman harrastamisensa jatkuvan. 

Aktiivisella toiminnalla joukkue nosti itsensä 5 divarista aina 2 divariin joka tänä päivänä on ensimmäinen sarja ilman ammattilaisia.

Kotkajengiin on palannut useita SM sarjassa tai Euroopassa ammatikseen pelanneista pojista.

Viimeisenä Suomen yksi Suurimmista Legendoista Petteri Koponen tuli kotiin ja jatkamaan ystäviensä kanssa harrastamista.

Kotkajengi pelaa kotipelinsä Pirkkolassa. (Katso ottelut basket.fi sivuilta)

Pojat ja Petteri ovat luvanneet kirjoittaa nimmarinsa näihin keräily harvinaisuuksiin hyvissä ajoin ennen peliä tai sen jälkeen. (Muista oma tussi)

Tämän lisäksi Petteri on luvannut numeroida kaikki kirjoittamansa lippikset. (Hän laittaa järjestys numeron lippaan)

Näiden Lippisten tuotosta Kotkajengi on päättänyt tukea seuran vähävaraisia junioreita 100%.

Kotkajengin lisäksi MaSulla on myös muita aikuisryhmiä, jotka ovat jatkaneet junioritoiminnan jälkeistä harrastetoimintaa seurassa. 

Tämä on se koripallon tärkein toiminta muoto jota me MaSussa haluamme jatkossakin edistää.


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.